Europa League

Τεν Κάτε: «Θα τα καταφέρουμε»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του αγώνα.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 μετά από τη λήξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του τριφυλλιού:

«Δεχθήκαμε το γκολ. Αυτό πήγε στραβά. Χάσαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Μπορεί η κατοχή να ήταν στην Γαλατάσαράι αλλά δεν μας απείλησε. Εμείς είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Όταν δέχεται ένα αυτογκόλ δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Ελέγξαμε το παιχνίδι κυρίως στα τελευταία 25 λεπτά. Εάν δούμε συνολικά το παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι οι παίκτες προσπάθησαν αρκετά.

Δεν ανησυχώ για το μέλλον. Δημιουργούμε φάσεις απλώς τώρα αυτή τη χρονική στιγμή δεν έρχονται τα γκολ. Οι επιθετικοί έτσι είναι . βάζουν το ένα γκολ και μετά παίρνουν μπρος…

Έχουμε αυτοπεποίθηση. Ασφαλώς μπορεί να μας αρκεί και ο ένας βαθμός. Όμως πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε. Το παιχνίδι αυτό όμως είναι πολύ μακριά. Τώρα πρέπει α κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x