Europa League

Τεν Κάτε: «Δε μας πάει η μπάλα»

Με την …μπάλα και τις χαμένες ευκαιρίες τα έβαλε ο Χενκ Τενκ Κάτε για την ήττα από την Γαλατασαράι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να ανησυχεί για τις τρεις ήττες στη σειρά και τις τελευταίες εμφανίσεις του Κατσουράνη.

Με την …μπάλα και τις χαμένες ευκαιρίες τα έβαλε ο Χενκ Τενκ Κάτε για την ήττα από την Γαλατασαράι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο Ολλανδός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να ανησυχεί για τις τρεις ήττες στη σειρά και τις τελευταίες εμφανίσεις του Κατσουράνη.

Οι δηλωσεις του Ολλανδού:

-Για την τακτική του Παναθηναϊκού στον αγώνα:

«Θέλαμε να παίξουμε αμυντικά, να διασφαλίσουμε την ισοπαλία και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Αυτό συνέβη αρκετές φορές. Η Γαλατά είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έκανε ευκαιρίες».

-Αν θα επηρεάσουν οι τρεις σερί ήττες:

«Δεν θα μας επηρεάσει αυτό το σερί. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρία για γκολ. Παίξαμε καλά. Είχαμε την αμφισβητούμενη φάση με τον Νίνη και άλλη μία ευκαιρία με τον Ρουκάβινα.
Η αντίδραση ήταν αυτή που έπρεπε. Απλώς τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μας πάρει η μπάλα. Θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν είχαμε ευκαιρίες».

-Αν ήταν πέναλτι η φάση της ανατροπής του Νίνη:

«Ήμουν μακριά από το σημείο που έγινε η φάση. Δεν μπορούσα να δω καλά. Νομίζω ότι υπάρχει επαφή αλλά δεν είμαι σίγουρος».

-τις πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Είμαστε ισχυροί διεκδικητές του τίτλου. Είμαστε μόλις έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση».

-την αλλαγή του Σπυρόπουλου:

«Ο Νίκος είχε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει παίξει πολλά παιχνίδια στη σειρά και επιλάξαμε να τον ξεκουράσουμε για λίγο».

-τις τελευταίες εμφανίσεις του Κατσουράνη και αυτή του Καντέ στο παιχνίδι της Πέμπτης:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του Καντέ και του Σαριέγκι. Με προβληματίζει που δεν είναι σε φόρμα τα τελευταία ματς ο Κατσουράνης. Όμως δεν αμφισβητεί κανείς το επίπεδο των ικανοτήτων του. Θα πρέπει να τον ξεκουράσουμε λίγο γιατί από την αρχή της σεζόν αγωνίζεται συνεχώς. Μπορεί να μην είναι τώρα σε φόρμα. Δεν ανησυχώ όμως, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει στο επίπεδο των προηγούμενων αναμετρήσεων. Είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης».

Από πλευράς Τούρκων, δε μίλησε ξανά ο Φρανκ Ράικαρντ, στέλνοντας στη συνέντευξη Τύπου τον Γιόχαν Νέεσκενς. Ο παλαίμαχος διεθνής Ολλανδός μέσος τόνισε πως: "Είμαστε πρώτοι στον όμιλο και θέλουμε να τερματίσουμε εκεί. Είμαστε ικανοποιημένοι και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα σε Europa League και τουρκικό πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x