Europa League

«Δύσκολη κλήρωση»

Με σχεδόν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα αποκλείσει τη Μπέσα (μετά και το 5-0 στην Αλβανία), οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν -εκτός απροόπτου- την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Ισραηλινοί νίκησαν εντός έδρας με 2-0 την Μόγκρεν και έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, γι’ αυτό το λόγο καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τις δύο αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

Με σχεδόν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα αποκλείσει τη Μπέσα (μετά και το 5-0 στην Αλβανία), οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν -εκτός απροόπτου- την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Ισραηλινοί νίκησαν εντός έδρας με 2-0 την Μόγκρεν και έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, γι’ αυτό το λόγο καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τις δύο αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες.

Σε «πηγαδάκι», λίγο μετά το τέλος της κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας, ο εκπρόσωπος της Μακάμπι έχρισε φαβορί τους «ερυθρόλευκους». «Είναι πολύ δύσκολη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x