Europa League

«Χλωμός» ο Γεωργέας!

Έναν ακόμα αμυντικό «πονοκέφαλο» έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό για το Europa League! Ο Νίκος Γεωργέας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση της ΑΕΚ στην Τιφλίδα (λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού) και -μετά τον Τραϊανό Δέλλα- είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει κι εκείνος από την προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους.

Έναν ακόμα αμυντικό «πονοκέφαλο» έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό για το Europa League!

Ο Νίκος Γεωργέας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση της ΑΕΚ στην Τιφλίδα (λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού) και -μετά τον Τραϊανό Δέλλα- είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει κι εκείνος από την προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους.

Ο «Φούλης» (που είναι γνωστό ότι πρέπει να… πονάει πολύ για να εγκαταλείψει το πρόγραμμα) αναγκάστηκε να αποχωρήσει, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Ακόμα κι αν αυτές, λοιπόν, ξεπεραστούν εντελώς μέχρι την Πέμπτη (πράγμα που μοιάζει δύσκολο), πιθανότερο θεωρείται ο Μανόλο Χιμένεθ να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του -υπό το φόβο ενός σοβαρότερου τραυματισμού.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας (δίπλα στους Καράμπελα, Μανωλά, Κάλα) θα πάρει ο Γιάννης Κοντοές, που είχε αποκλειστεί μεν από την αποστολή του πρώτου ματς -ωστόσο είχε δοκιμαστεί από τον Χιμένεθ στις προπονήσεις που είχαν προηγηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x