Europa League

«Να φτιάξουμε τα οικονομικά μας»

Στη σημαντική οικονομική ενίσχυση που προσφέρει η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, στάθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής, μετά το ματς με τη Ντιναμό (). Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως από δω και πέρα θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να προσπαθούν για το καλύτερο, ενώ για την κλήση του να αντικαταστήσει τον τραυματία Κωνσταντόπουλο, επισήμανε πως είχε την αυτοσυγκέντρωση να ανταπεξέλθει στον αγώνα.

Στη σημαντική οικονομική ενίσχυση που προσφέρει η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, στάθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής, μετά το ματς με τη Ντιναμό (1-1).

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης τόνισε πως από 'δω και πέρα θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να προσπαθούν για το καλύτερο, ενώ για την κλήση του να αντικαταστήσει τον τραυματία Κωνσταντόπουλο, επισήμανε πως είχε την αυτοσυγκέντρωση να ανταπεξέλθει στον αγώνα.

«Πήραμε μια ανάσα, να φτιάξουν τα οικονομικά μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Στους ομίλους μας περιμένουν έξι δυνατά παιχνίδια, στα οποία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο…»

Για το γεγονός ότι κλήθηκε να αντικαταστήσει κατά την διάρκεια του αγώνα τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, είπε:

«Ανά πάσα ώρα και στιγμή πρέπει να είσαι έτοιμος. Είχα αυτοσυγκέντρωση, μπήκα στο παιχνίδι και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Μπήκαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι και δεχτήκαμε αμέσως το γκολ. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να μην φάμε και άλλο γκολ και να σκοράρουμε -κάτι που το καταφέραμε στην παράταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x