Europa League

Καράμπελας: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

Να αποδείξει αυτός και οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ότι έχουν μάθει από τα λάθη που έγιναν πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι του Europa League με την Άντερλεχτ θέλει αύριο ο Νίκος Καράμπελας. «Σίγουρα θα είμαστε επηρεασμένοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μην μπορούμε να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.

Να αποδείξει αυτός και οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ότι έχουν μάθει από τα λάθη που έγιναν πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι του Europa League με την Άντερλεχτ θέλει αύριο ο Νίκος Καράμπελας.

«Σίγουρα θα είμαστε επηρεασμένοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μην μπορούμε να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καράμπελα:

-Πόσο θεωρείς ότι μπορεί να επηρεάσει η έλλειψη αγώνων;

«Όντως η ομάδα δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της. Έχουμε δύο επίσημα παιχνίδια, όμως στις προπονήσεις δουλεύουμε με ένταση με πάθος. Ο προπονητής μας έχει ζητήσει να είμαστε σοβαροί και να κερδίζουμε από κάθε προπόνηση κάθε μέρα. Σίγουρα θα είμαστε επηρεασμένοι, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μην μπορούμε να αποδώσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

-Με τι στόχο θα αγωνιστεί η ομάδα αύριο; Θα δούμε ένα αμυντικό παιχνίδι;

«Γνωρίζω ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα και στην έδρα της. Δεν τη φοβόμαστε. Τι σεβόμαστε. Τακτικά θέματα δεν θα τα αναλύσουμε τώρα. Ελπίζουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι, να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να είναι μία γιορτή για όλους».

-Τι διαφορετικό πρέπει να γίνει συγκριτικά με πέρυσι ώστε να πάρει κάτι καλύτερο η ομάδα;

«Πέρυσι ήρθαμε εδώ και δεν πήραμε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Ευελπιστώ ότι θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε μία τελείως διαφορετική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x