Europa League

Τσιώλης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης μετά το θετικό αποτέλεσμα (1-1) που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Μπακού, κρατώντας χαμηλούς τόνους εν όψει και του επαναληπτικού στην Ελλάδα. Στην αγωνιστική πειθαρχεία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κρίθηκε το αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης μετά το θετικό αποτέλεσμα (1-1) που απέσπασε η ομάδα του στην έδρα της Μπακού, κρατώντας χαμηλούς τόνους εν όψει και του επαναληπτικού στην Ελλάδα.

Στην αγωνιστική πειθαρχεία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κρίθηκε το αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως είδε την Ίντερ Μπακού: "Αυτό που περιμέναμε ήταν μια ομάδα με καλή κυκλοφορία που θα παίξει από τα άκρα. Και πράγματι αυτό είδαμε σήμερα. Αλλά η αγωνιστική πειθαρχία που είχαμε μας έκανε να μην έχουμε μεγάλο κίνδυνο."

Για την προετοιμασία του Αστέρα για αυτό το ματς: "Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προετοιμαζόμαστε εδώ και ένα μήνα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι."

Για τον αγώνα και το πως τον περίμενε η Αρκαδία: "Ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα στα 81 χρόνια από την ίδρυση του Αστέρα Τρίπολης."

Για την εικόνα του αγώνα: "Ήμασταν καλά οργανωμένοι στην αμυντική συμπεριφορά και στο πρέσινγκ και σκοπό είχαμε να σκοράρουμε για να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην Τρίπολη."

Για το προβάδισμα πρόκρισης: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν 90 λεπτά στην Τρίπολη. Η Ίντερ Μπακού είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι."

Για τον Μπακασέτα: "Είναι ένας πιο καθαρόαιμος φορ σε σχέση με το Ράγιος. Μας βοήθησε και στο γκολ και στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".

Για το αποτέλεσμα: "To 1-1 μας δίνει αισιοδοξία για το δεύτερο ματς. Όμως και η Ίντερ Μπακού θα έρθει να κερδίσει."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x