Europa League

Όλα για όλα στη Ρώμη

Τις όποιες ελπίδες έχει να προκριθεί στους «32» του Europa League θέλει να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με τη Λάτσιο (22:05, ΑΝΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του 10ου ομίλου με δύο βαθμούς, όμως οι Ιταλοί που είναι στην κορυφή έχουν τρεις περισσότερους. Οπότε το «τριφύλλι» τα παίζει όλα για όλα στο σημερινό ματς κόντρα στην ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Τις όποιες ελπίδες έχει να προκριθεί στους «32» του Europa League θέλει να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι με τη Λάτσιο (22:05, ΑΝΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του 10ου ομίλου με δύο βαθμούς, όμως οι Ιταλοί που είναι στην κορυφή έχουν τρεις περισσότερους. Οπότε το «τριφύλλι» τα παίζει όλα για όλα στο σημερινό ματς κόντρα στην ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2010 είχε πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα με γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Σωτήρη Νίνη.

Τώρα καλούνται κάποιοι άλλοι να αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα ξανά στην «αιώνια πόλη». Το έργο του «τριφυλλιού» δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο και οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα πρέπει να μπουν στο «Ολίμπικο» απόλυτα συγκεντρωμένοι στις ανάγκες του αγώνα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα παίξουν οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες και Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Χουχούμη και Ζέκα. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Φορναρόλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουίνσι, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Καπίνο και Κοτσόλης. Εκτός έμειναν οι Μαρίνος, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σο.

Πώς θα αγωνιστούν οι Ιταλοί

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς τη Λάτσιο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στον μυαλό του προπονητή της ιταλικής ομάδας υπάρχει το τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί με τη Ρόμα, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου υποστηρίζουν ότι οι «λατσιάλι» θα τα δώσουν όλα απέναντι στους «πράσινους» για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Βόσνιος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Έντερσον, Αντρέ Ντίας και Αμπντουλάι Κονκό. Την ιταλική εστία θα υπερασπιστεί ο Μπισάρι, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκαλόνι, Σιανί, Μπιάβα (Τσάνα) και Ράντου.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Λεντέσμα και Ονάζι, οι οποίοι δίπλα τους θα έχουν Γκονζάλες και Μάουρι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φλοκάρι και Σάρατε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μαρκέτι, Κόνκο, Καβάντα, Καντρέβα, Λούλιτς, Ερνάντες, Κοζάκ.

10ος όμιλος

Λάτσιο-Παναθηναϊκός (22:05)
Τότεναμ-Μάριμπορ (22:05)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Λάτσιο 5 (2-1)
2) Μάριμπορ 4 (4-2)
3) Τότεναμ 3 (2-2)
4) Παναθηναϊκός 2 (2-6)

Η επόμενη αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Μάριμπορ (20:00)
Λάτσιο-Τότεναμ (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x