Europa League

Δύο πικρά ποτήρια ακόμα…

Οι αποκλεισμοί Αστέρα (ήττα 3-1 από Ραπίντ) και Ξάνθης (έχασε 2-1 από Σταντάρ) από την Ευρώπη προστέθηκαν σε εκείνον του ΠΑΟΚ από το Τσάμπιονς Λιγκ κι έκλεισαν ένα απογοητευτικό διήμερο για την Ελλάδα

Στη Βιέννη ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά κόντρα στη Ραπίντ, έπαιξε στα ίσια τους Αυστριακούς και πλήρωσε το 1-1 του πρώτου αγώνα. Σίγουρα στους Αρκάδες μένει μια πικρία αφού με λίγη τύχη θα μπορούσαν να βρίσκονται εκείνοι στην κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι οφ του Europa League.

Διαβάστε αναλυτικά για το ματς Ραπίντ Βιέννης-Αστέρας Τρίπολης 3-1 εδώ.

Και η SKODA Ξάνθη όμως άξιζε καλύτερης τύχης κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στο Βέλγιο, παρά το γεγονός πως η εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 στα Πηγάδια δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας. Οι Ακρίτες γνώρισαν δεύτερη ήττα με το ίδιο σκορ και αποχαιρέτησαν την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα για την αναμέτρηση Σταντάρ Λιέγης-SKODA Ξάνθη 2-1 εδώ.

Έτσι, η Ελλάδα μένει με τρεις -μόνο- εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας), ενώ ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα μάθουν τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα με στόχο να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαβάστε εδώ τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x