Europa League

Μπερμπάτοφ: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στη Ρωσία»

Μόνο τη νίκη στο δεύτερο ματς κόντρα στην Κράσνονταρ πρέπει να σκέφτονται στον ΠΑΟΚ αν θέλουν να προκριθούν στους «32» του Europa League, τόνισε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Βούλγαρος επιθετικός τόνισε πως δεν βοήθησε το παιχνίδι των Ρώσων για να μπορέσουν να σκοράρουν, πως είναι νέα ομάδα και πως όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, όπου και ελπίζει να σκοράρει.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν καλό ματς. Είχε ξύλο το παιχνίδι. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν βοήθησε ο τρόπος του παιχνιδιού. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε καλύτερα παιχνίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το ματς στη Ρωσία, γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μια νέα ομάδα. Σκεφτόμαστε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο ματς.

Για μένα δεν έχει τόσο σημασία είτε σκοράρω εδώ, είτε σκοράρω εκτός έδρας. Ελπίζω να σκοράρω την Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Ο Γιάννης Μαλεζάς συμπλήρωσε πως: «Στην έδρα μας θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί χρειαζόμασταν τους πόντους για την πρόκριση. Πήραμε τον ένα βαθμό και δεν τα καταφέραμε. Κοιτάω όλο το 90λεπτο, ήταν και η εικόνα που δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το κάτι παραπάνω.

Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια... Δεν λένε κάτι οι τρεις βαθμοί, γιατί και η Κράσνονταρ έχει τέσσερις. Πρέπει να διαχειριστούμε όλα τα παιχνίδια, έχουμε το ρόστερ για να τα καταφέρουμε.

Είναι πολύ δύσκολο, όταν κάποια παιδιά έχουν καιρό να παίξουν, να μπουν κατευθείαν και να βοηθήσουν. Δεδομένου του 0-0, νομίζω ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε θέση στην ενδεκάδα».

Τέλος, ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε πως: «Μου λείπουν παιχνίδια, αλλά δουλεύω στην προπόνηση, ούτως ώστε όταν με επιλέξει ο προπονητής να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια καλή ομάδα. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το ‘μηδέν’. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες μπροστά και πιστεύαμε ότι θα σκοράρουμε.

Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά συνεχίζουμε. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και, αν ήμασταν τυχεροί, θα νικούσαμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να κρατήσουμε το ‘μηδέν’. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, αλλά το θέμα είναι ότι δε σκοράραμε εμείς.

Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος. Όλα τα παιδιά στάθηκαν άξια, είχαν αρκετό καιρό να παίξουν κάποιοι. Όλοι οι παίκτες είτε παίζουν, είτε δεν παίζουν, προσπαθούν να φτάσουν τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Μπορούμε να προκριθούμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα σήμερα, από μια ποιοτική ομάδα μπροστά. Πιστεύω ότι, αν κρατήσουμε το ‘μηδέν’ στη Ρωσία και είμαστε λίγο πιο τυχεροί, μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να νικήσουμε.

Μου λείπουν παιχνίδια, αλλά δουλεύω στην προπόνηση, ούτως ώστε, όταν με επιλέξει ο προπονητής, να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες, οι θέσεις από το κέντρο και πίσω είναι σχεδόν οι ίδιες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x