Europa League

Νικολακόπουλος: «Ο Πολωνός του σκανδάλου Παρί ΣΖ - Νιούκαστλ παίζει αύριο στο Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Με αφορμή το χθεσινό σκάνδαλο με το πέναλτι στο 97ο λεπτό στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιούκαστλ ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η UEFA έχει ορίσει τον συγκεκριμένο Πολωνό Κβιατκοβσκι και στη διαιτητική ομάδα του αυριανού αγώνα του Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός χωρίς να τον έχει αλλάξει μέχρι στιγμής ενώ φρόντισε να τον «κόψει» από το σημερινό ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ, που τον είχε VAR.

Για το Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός ο Πολωνός, Κβιατκοβσκι, είναι avar, όπως avar ήταν και στο Γουλβς - Ολυμπιακός 1-0 και με δική του υπόδειξη είχε ακυρωθεί το κανονικό γκολ του Μαντί Καμαρά ως οφσάιντ με αποτέλεσμα έχει αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα νοκ-άουτ του Europa League πριν τρία χρόνια.



Ο Κώστας Νικολακόπουλος θύμισε και τη διαιτησία ενός άλλου Πολωνού, του Στεφάνσκι στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα στο οποίο με το σκορ στο 0-1 δεν είχε δώσει εξόφθαλμο πέναλτι στους ερυθρόλευκους.



Διαιτητής στο αυριανό ματς είναι ο Βόσνιος, Πελίτο, που ήταν και στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3, var ο Κροάτης Μπέμπεκ και avar ο Πολωνός Κβιατκοβσκι εκτός κι αν η UEFA τελικά τον αλλάξει.

Ακούστε τι άλλο είπε για τις σκέψεις του Μαρτίνεθ για την 11άδα του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x