Europa League

Ντέμης: «Δεν απείλησε όσο θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός - Αν χρειαστεί θα ρισκάρει με τη Βιγιαρεάλ»

Για την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1 από τη Ρεν, τις συνθήκες που την έφεραν και τη συνέχεια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Fair Play» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Γαλλία με σκορ 3-1 από τη Ρεν συζήτησε ο Ντέμης Νικολαΐδης μαζί με τον Βάιο Τσούτσικα, στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Ντέμης τόνισε ότι όταν μια ομάδα έχει τόσο μεγάλη κατοχή της μπάλας όπως ο Παναθηναϊκός, θα έπρεπε να κάνει περισσότερες τελικές προσπάθειες, επισημαίνοντας πως οι «πράσινοι» από ένα σημείο και μετά, δεν ήξεραν πώς να επιτεθούν, παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Στη συνέχεια, σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του μια ιδανικά οχυρωμένη ομάδα, και δεν είχε το καθαρό μυαλό να κάνει φάσεις. Η Ρεν, από την άλλη, είδε ότι το ματς δεν είχε μεγάλους κινδύνους, και κατάφερε να βγει μπροστά και να κερδίσει.

Όσον αφορά το ατομικό επίπεδο, ανέφερε πως ο Ιωαννίδης έχει γίνει «τανκ», τονίζοντας τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που βγάζει παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από την άλλη, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε πως η αλλαγή που έκανε στο ημίχρονο, βάζοντας τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στη θέση του Άνταμ Τσέριν, ήταν λογική βάσει της στιγμής που έγινε, καθώς έδειξε τη διάθεση του Σέρβου προπονητή να πάρει το ματς.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχεια όσον αφορά τον όμιλο, σχολιάζοντας ότι όλα είναι ανοιχτά, και πως ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Βιγιαρεάλ είναι ξανά στο «κόλπο» για τη δεύτερη θέση, κάτι που σημαίνει πως αν χρειαστεί θα ρισκάρει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x