Europa League

Ντέμης για Ολυμπιακό: «Έφαγε δύο γκολ χωρίς φάση - Δεν είναι αποτυχία η 3η θέση σε τέτοιον όμιλο»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Το αμυντικό ζήτημα που έχει ο Ολυμπιακός τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας την εικόνα των ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση με την Μπάτσα Τόπολα, ενώ αποθέωσε την ίδια ώρα τους Ροντινέι και Καμαρά.

Ο Ντέμης σχολίασε επίσης πως δεν είναι αποτυχία η 3η θέση στον όμιλο και ανέφερε πως οι Πειραιώτες έχασαν δύο κομβικούς παίκτες στον άξονα (Χουάνγκ, Εμβιλά) στο φινάλε τη σεζόν.

«Αποτυχία θα είναι μόνο αν τερματίσει 4ος. Η τρίτη θέση δεν είναι αποτυχία γι’ αυτόν τον όμιλο, έχουμε δει την Φράιμπουργκ και τη Γουέστ Χαμ. Έχει 20-25 λεπτά στο ξεκίνημα που είναι πολύ δυνατά, μετά έκανε διαχείριση και είναι λογικό, όταν το ματς είναι 0-2.

Ο Ροντινέι είναι ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς. Τα νούμερα των αμυντικών χαφ στις πάσες δεν ήταν πολύ υψηλά, ήταν γύρω στο 85% μαζί του Καμαρά και του Έσε. Ο Καμαρά έκανε επίσης αρκετά κλεψίματα και μάλιστα ψηλά. Μπορείς να την πατήσεις σε τέτοια ματς. Θα μπορούσε να λήξει 1-2, όμως. Χωρίς φάση, έφαγε δύο γκολ ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται να πρέπει να βάζει 3 και 4 γκολ ο Ολυμπιακός για να κερδίζει το ματς, θα πρέπει να μάθει να κερδίζει και 1-0 αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα»
, σχολίασε μεταξύ άλλων.

Για τον άξονα του Ολυμπιακού: «Υπάρχει ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος έχει πάνω από 90% τελευταία στις επιτυχημένες πάσες για να καλύψει το κενό ενός εκ των Έσε ή Καμαρά αν κάποιος απουσιάσει. Έχασε δύο καταπληκτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός στον άξονα. Ο Χουάνγκ ήταν κάτι καινούργιο, ήταν καταπληκτικός. Ο Εμβιλά όμως είναι… Εμβιλά».

«Ο Ποντένσε επέστρεψε καλύτερος από πριν, ο Μασούρας είναι εξαιρετικός φέτος», κατέληξε.

Ακούστε το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x