Europa League

Ντμίτροβιτς: «Ο οπαδός πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός - Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν»

Ο Μάρκο Ντμίτροβις μίλησε για το περιστατικό με τον οπαδό της Αϊντχόφεν που προσπάθησε να τον χτυπήσει, λέγοντας πως πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός, καταδικάζοντας τέτοιου είδους σκηνικά.

Για το χθεσινό περιστατικό με την εισβολή του οπαδού της Αϊντχόφεν, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και προσπάθησε να τον χτυπήσει, μίλησε ο Μάρκο Ντμίτροβιτς.

Με δηλώσεις του στο «diariodesevilla.es», ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης τόνισε πως είναι πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος και τρελός, ενώ καταδίκασε αυτές τις πράξεις, προτείνοντας την πιο παραδειγματική τιμωρία για τέτοιου είδους σκηνικά.

«Ένας οπαδός με έσπρωξε από πίσω, υποθέτω πως ήταν θυμωμένος με το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ήταν μεθυσμένος και τρελός. Προσπάθησε να με χτυπήσει και κατάφερα να τον αρπάξω και να τον πετάξω στο έδαφος μέχρι να έρθουν οι άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου.

Θα μείνω σιωπηλός για να μην πω τι θα ήθελα πραγματικά να του κάνω. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τέτοια περιστατικά, δεν θα πρέπει να συμβαίνουν. Ελπίζω ότι αυτές οι πράξεις θα τιμωρηθούν»,
ήταν τα λόγια του Σέρβου γκολκίπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x