Europa League

«Ερυθρόλευκη» τρέλα στο Λονδίνο: Το πάρτι των οπαδών του Ολυμπιακού και η πορεία προς το Ολυμπιακό Στάδιο

Δείτε βίντεο του sport-fm.gr από το πάρτι, που έχουν στήσει χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και την πορεία προς το Ολυμπιακό Στάδιο για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, τόσο από την Αγγλία, αλλά και αρκετοί από την Ελλάδα, που έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο, θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη δύσκολη αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Παρά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα δώσουν δυναμικό «παρών», αφού στο γήπεδο ενδέχεται να βρίσκονται περισσότεροι από 4.000! Στη βρετανική πρωτεύουσα, φυσικά, δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι, αφού έχουν στήσει το δικό τους πάρτι, έχοντας συγκεντρωθεί από νωρίς σε κεντρικές πλατείες, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα.

Δείτε βίντεο του sport-fm.gr από τη γιορτή, που έχουν στήσει χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και την πορεία τους -με ισχυρή αστυνομική συνοδεία- προς το Ολυμπιακό Στάδιο για το σπουδαίο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x