Κύπελλο Ελλάδας

Μανιάτης: «Πλεονέκτημα για το δεύτερο ματς»

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς με τον ΟΦΗ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τόνισε ο Γιάννη Μανιάτης. Ο 26χρονος παίκτης των «ερυθρολεύκων» εξήγησε ότι το ένα γκολ που πέτυχε η ομάδα του, της δίνει το πλεονέκτημα ενώ πρόσθεσε ότι είναι μεγάλη η επιθυμία των Πειραιωτών να περάσουν στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς με τον ΟΦΗ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τόνισε ο Γιάννη Μανιάτης.

Ο 26χρονος παίκτης των «ερυθρολεύκων» εξήγησε ότι το ένα γκολ που πέτυχε η ομάδα του, της δίνει το πλεονέκτημα ενώ πρόσθεσε ότι είναι μεγάλη η επιθυμία των Πειραιωτών να περάσουν στον τελικό.

«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Σήμερα ο ΟΦΗ μάς δυσκόλεψε πολύ και ο λόγος ήταν προφανής. Έπαιζε πολύ πίσω. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες. Στο τέλος καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα για το δεύτερο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι το ματς στην Κρήτη θα είναι πιο ανοικτό και από τις δύο πλευρές, γιατί θα αναγκαστεί ο ΟΦΗ να ανοιχτεί. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε, γιατί η ομάδα θέλει πολύ να προκριθεί στον τελικό»
, είπε ο διεθνής μέσο και πρόσθεσε αναφορικά με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις της ομάδας:

«Κατ' αρχήν υπάρχει πληρέστατο ρόστερ, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει. Σήμερα δεν φάνηκε τόσο πολύ η κούραση. Κάποια στιγμή δείξαμε κάποια σημάδια κόπωσης. Πιέσαμε από την αρχή ψηλά και το δείξαμε. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των εναπομεινάντων αγώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x