Κύπελλο Ελλάδας

Φάμπρι: «Να μας ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής»

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάνταλο, τα έβαλε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φαμπριάνο Γκονζάλες. «Από ένα λάθος του διαιτητή προήλθε το σημερινό αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Έξαλλος ήταν με τον Μάνταλο που σφύριξε το Πλατανιας-Παναθηναϊκός (1-0) ο προπονητής των «πράσινων», Φάμπρι. «Πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

«Από ένα λάθος του διαιτητή προήλθε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του σήμερα και από τότε που ήρθα, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο προήλθε από ένα πλάγιο το οποίο εκτελέστηκε δεκαπέντε μέτρα πιο μπροστά από εκεί που βγήκε η μπάλα, ενώ κανονικά ήταν αλλαγή. Κι αντί να σφυρίξει ο διαιτητής να πάει την μπάλα πιο πίσω, απέβαλλε εμένα που διαμαρτυρόμουν. Πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής που δεν μας έδωσε κι ένα καθαρό πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, δεν έκανα την δεύτερη και τρίτη αλλαγή επειδή θεωρούσα οτί η ομάδα μου ελέγχει τον αγώνα. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό σοκ, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα».

Μετά, έγιναν και οι ερωτήσεις.

Για το αν μπορεί να τεθεί θέμα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού: «Πάντοτε πρέπει να είμαστε με τη σκέψη ότι πηγαίνουμε προς τα πάνω. Δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη του υποβιβασμού. Είδα μια ομάδα σήμερα πιο ισορροπημένη. Σίγουρα της έλειπαν κάποια στοιχεία αλλά δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μπλέξει σε τέτοια σενάρια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τη μάχη για τα πλέι οφ: «Θεωρώ ότι θα είμαστε στην 5άδα αλλά πρέπει να προσέξουμε για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες».

Για τα συμπεράσματά του μετά από 2 εβδομάδες παρουσίας στον Παναθηναϊκό: «Μετά από 2 βδομάδες αρχίζουμε και πατάμε τα πλήκτρα. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, ήταν και συνεχίζει να είναι άρρωστος. Προσπαθούμε να του δώσουμε τα καλύτερα φάρμακα. Με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να είμαστε στην 5άδα».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία: «Από τις μεγάλες; Από μικρός σαν φίλαθλος υποστήριζα την Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν θα ανησυχούσε αν η Εξτρεμαδούρα απέκλειε την Ρεάλ από το Κύπελλο: «Θέλω να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ ο απόλυτα υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός εικόνα καλύτερη από αυτή που έχει. Σήμερα η εμφάνιση ήταν καλή».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x