Κύπελλο Ελλάδας

Χριστόπουλος: «Επιλέξαμε το πρωτάθλημα»

Από τα δύο… καρπούζια, η πέμπτη θέση και το πρωτάθλημα υπερίσχυσαν του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Η είσοδος του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ υπερίσχυσε της ρεβάνς του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία των παικτών του, μέχρι να δεχθούν το πρώτο τέρμα και τόνισε ότι οι πάντες στρέφουν την προσοχή τους στο… ευρωπαϊκό όνειρο μέσω της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα, μετά και το πρώτο παιχνίδι. Σκοπός μας ήταν να έρθουμε εδώ, να μην δεχθούμε κάποιο γκολ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε. Αυτή η στρατηγική λειτούργησε, βελτιωνόμασταν ώρα με την ώρα, όμως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ κι ενώ παίζαμε καλά».

«Μείναμε μέχρι τον Μάρτιο στους στόχους μας. Κληθήκαμε να λάβουθμε μια απόφαση και να επιλέξουμε το πρωτάθλημα σε σχέση με το Κυπέλλο. Δεδομένου και ότι πέσαμε πάνω στον Ολυμπιακό, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Ελπίζω να μην επηρεαστούμε και να πετύχουμε τον στόχο της πέμπτης θέσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x