Κύπελλο Ελλάδας

Καραπαπάς: «Δυσάρεστο φαινόμενο»

Δυσάρεστο φαινόμενο χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες στον Μασάντο, ο Κώστας Καραπαπάς.

Μετά τον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ (2-0) για το Κύπελλο, ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, σχολιάσε με καυστικό τρόπο τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πάουλο Μασάντο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:


«Δυστυχώς κι απόψε ζήσαμε ένα πολύ δυσάρεστο φαινόμενο για όλους μας μέσα στην ομάδα, κάποιες, μερικές και λίγες αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε ο Μασάντο από το γήπεδο. Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα.

Πρώτον, ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε άλλος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και κατά δεύτερον, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί αυτά μέχρι πρότινος γινόντουσαν σε άλλες ομάδες. Δηλαδή βλέπαμε σε άλλες ομάδες τους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελούσαμε.

Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια, αυτά που κάποτε τα κοροϊδεύαμε. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν αυτοί που το κάνουν, γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο, σε μια πολύ καλή στιγμή που έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε, προχωράμε στο κύπελλο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x