Κύπελλο Ελλάδας

Η Νίκη Βόλου θέλει φίλους του Άρη στη ρεβάνς του Κυπέλλου

Μία όμορφη πρωτοβουλία επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οι διοικούντες τη Νίκη Βόλου, καθώς πρόθεσή τους είναι να φιλοξενηθούν οι φίλοι του Άρη στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση στο δεύτερο αγώνα με τον Άρη θα υπάρξουν εισιτήρια, γιατί απαγόρευση έχουν μόνο οι ομάδες της Super League 1. Η πρόθεσή μας είναι να δώσουμε εισιτήρια, παραδοσιακά θέλουμε να φιλοξενούμε όλες τις ομάδες. Για εμάς το παιχνίδια με τον Άρη είναι γιορτή, όχι ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Αυτή είναι η δήλωση του Βασίλη Βενέτη στο Metropolis και εξέφρασε την πρόθεση της Νίκης Βόλου να υπάρξει λύση για την παρουσία των φίλων του Άρη στο Πανθεσσαλικό, για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι, όπως προκύπτει, ψάχνουν τη «φόρμουλα» προκειμένου να βρεθούν οι οπαδοί των «κίτρινων» στο στάδιο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Άκη Μάντζιου.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου θέλει να εκδώσει εισιτήρια και για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x