Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασιάδης: «Ικανοποιημένοι που κρατήσαμε το 2-1»

Θετικό, τηρουμένων των δυσκολιών, χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα (ήττα με 2-1) απέναντι στον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήθελε να… χάσει στο «Καραϊσκάκη», αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 2-0 κι έμεινε με δέκα παίκτες μετά το 2-1, ο Στέφανος Αθανασιάδης θεωρεί θετικό το τελικό σκορ.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε δύο αβίαστα λάθη και βρεθήκαμε πίσω με 2-0. Πετύχαμε γκολ με την πρώτη μας ευκαιρία, αλλά αμέσως μετά μείναμε με δέκα παίκτες κι έπρεπε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Όλοι δώσαμε το 100% και κρατήσαμε το σκορ στο 2-1. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για αντεπίθεση, αλλά είχαμε χάσει πολλές δυνάμεις», τόνισε ο σκόρερ του «Δικεφάλου».

Για τη φάση αποβολής του Στοχ, είπε: «Δέχτηκα ένα σπρώξιμο, δεν ξέρω από ποιον, και μετά είδα ότι αποβλήθηκε ο Στοχ. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ πήρα την μπάλα για να τη γυρίσω πίσω στη σέντρα και να παίξουμε γρήγορα».

Όσο για τη ρεβάνς, είπε: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο σπίτι μας, θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη η πρόκριση, αλλά όταν παίζεις για τόση ώρα με δέκα παίκτες είσαι ικανοποιημένος όταν δεν δέχεσαι άλλο γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x