Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος: Χωρίς έξι στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, εκτός και ο Τζαβέλλας

Σημαντικές απουσίες για τον Ατρόμητο ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος. Ο Σάσα Ίλιτς έχει να αντιμετωπίσει ορισμένες σημαντικές απουσίες για τον αγώνα στο Περιστέρι, αφού εκτός είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω ίωσης.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Αντρέας Κούεν (ίωση, προπονήθηκε χαλαρά στο σημερινό πρόγραμμα), Ντένζελ Γιουμπιτάνα (χτύπημα από το πρώτο ματς και είχε μόλις μία προπόνηση), Μαξίμ Ιμερέκοφ (χτύπημα στο μετατάρσιο από το πρώτο ματς) και Ουαζντί Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Φυσικά, εκτός παραμένει και ο Αγκιμπού Καμαρά που συνεχίζει με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Από την άλλη μεριά, επέστρεψε και πάλι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού ο Σάμουελ Φριντζόνσον.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x