Κύπελλο Ελλάδας

Επίσημο: Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό - Τι ώρα θα γίνει η σέντρα

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με την ΕΠΟ να βγάζει τη σχετική ανακοίνωση!

Ο κύβος -επιτέλους- ερρίφθη!

Όπως αναμενόταν, «κλείδωσε» οριστικά η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Bettson, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει πως η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20:30.

Θυμίζουμε, η ομοσπονδία είχε ζητήσει άδεια από την UEFA για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με αυτούς των ομοσπονδιών-μελών.

Παρ' όλα αυτά, και με δεδομένο ότι γίνονται και άλλοι τελικοί στην Ευρώπη την ίδια ημέρα, η UEFA άναψε το πράσινο φως, προσπεράστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα και ο αγώνας του Πανθεσσαλικού (που με τα υπάρχοντα δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών) ορίστηκε οριστικά για τις 25/05.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x