Κύπελλο Ελλάδας

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου για τις εξελίξεις και τους κάλεσε να αποφασίσουν τι θέλουν. Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή σε άλλο γήπεδο με κόσμο.

Το… μπαλάκι στις δύο φιναλίστ πέταξε η ΕΠΟ σχετικά με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου. Ο Αλέξης Σαββόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την έδρα του μεγάλου αγώνα. Όπως ανέφερε, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάλεσε τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να αποφασίσουν εάν θέλουν να διεξαχθεί το ματς στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή να γίνει με την παρουσία οπαδών αλλά σε άλλο γήπεδο.

Πώς φτάσαμε σε αυτή την εξέλιξη; Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος ο Αχιλλέας Μπέος, ως δήμαρχος του Βόλου ενημέρωσε την ελληνική ομοσπονδία ότι το κόστος για την τοποθέτηση των καμερών υψηλής ευκρίνειας και των τουρνικέ ανέρχεται συνολικά στα 260.000 ευρώ. Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει ένα μέρος του κόστους, τις 70.000 ευρώ για να μπορέσει να προχωρήσει το έργο. Η απάντηση της Ελληνικής ομοσπονδίας όμως ήταν αρνητική με αποτέλεσμα πλέον να μην είναι δυνατή η χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τον τελικό με την παρουσία των οπαδών.

Η επόμενή της κίνηση ήταν να απευθυνθεί στις δύο ομάδες και να τις ζητήσει να απαντήσουν για το ποια είναι η απόφασή τους στο ερώτημα… Διεξαγωγή στο Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς κόσμο ή σε κάποιο άλλο γήπεδο -που θα τηρεί τα όσα ορίζει ο νέος κανονισμό- με την παρουσία κόσμου.

Όπως κατέληξε ο Αλέξης Σαββόπουλος, από τον Άρη μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια πρώτη αντίδραση στο ζήτημα που έθεσε η ΕΠΟ. Να επισημάνουμε ότι στην επιστολή της στις ομάδες η ΕΠΟ ζητά να γνωστοποιήσουν την απόφασή τους μέχρι την Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x