Κύπελλο Ελλάδας

Η ΑΕΚ του «Καραϊσκάκη»

Χωρίς αλχημείες και με συναίσθηση του τι σημαίνει το ματς για τον κόσμο της θα πάει η ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Με Τζανετόπουλο στα στόπερ και Αραβίδη μπροστά σχεδιάζει να παρατάξει την «Ένωση» ο Δέλλας.

Στη δευτεριάτικη ομιλία του ο Τραϊανός Δέλλας ξεκαθάρισε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους στο «Καραϊσκάκη».

Να κάνουν τη δουλειά τους -έστω κι αν πρόκειται για ντέρμπι- το ίδιο σωστά με τα υπόλοιπα ματς. Και έτσι φαίνεται ότι προσεγγίζει κι ο ίδιος τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Πέραν των σημαντικών απουσιών που υπάρχουν (Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς) ο «Κολοσσός» δείχνει διατεθειμένος να μείνει μακριά από πειραματισμούς και αλχημείες στο αρχικό σχήμα. Να παρατάξει, δηλαδή, μια ενδεκάδα με τη γνώριμη διάταξη (4-2-3-1) και παίκτες που ν’ αγωνίζονται στις θέσεις που έχουν αγωνιστεί -με επιτυχία- στο προηγούμενο της σεζόν.

Όπως επιβεβαιώθηκε λοιπόν από την προπόνηση, το ποιο μείζον ερωτηματικό (ποιος θα πάρει τη δεύτερη θέση του στόπερ δίπλα στον Λαμπρόπουλο) θα απαντηθεί με τον Τζανετόπουλο. Μια επιλογή που θεωρείται ασφαλέστερη από τον Σαρρή και δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής θέσεων μέσα στο ματς με τον Γιόχανσον.

Άλλωστε, ο Σουηδός θα επανέλθει στα χαφ δίπλα στον Ανάκογλου, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Σοϊλέδη, που θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας (την ώρα που ο Μπακάκης είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στο δεξί). Κατά τ’ άλλα, κλειδωμένη μοιάζει η τριάδα των Μπαρμπόσα-Μάνταλου-Πλατέλλα, ενώ τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει (και πιθανότατα θα την έπαιρνε ακόμα κι αν ο Μπρέσεβιτς υπολογιζόταν) ο Αραβίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x