Κύπελλο Ελλάδας

Μελισσανίδης: «Ό,τι και να κάνουν, η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο»

Τη διαβεβαίωση ότι, παρά τον πόλεμο που γίνεται, το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» εμφανίστηκε σίγουρος, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις Φίλη.

Αμετακίνητος από τη θέση του -πώς ό,τι κι αν γίνει, η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδό της- εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο (3-0), ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» διαβεβαίωσε πως η «Αγιά-Σοφιά» θα χτιστεί, όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν.

«Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο, είτε την πολεμούν, είτε όχι. Ό,τι και να κάνουν, το γήπεδο θα το φτιάξουμε. Ο κόσμος ακούει τις υποσχέσεις, αλλά θέλει να δει πράξεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδο μας στο χωράφι μας. Όσο καλή ομάδα και να φτιάξει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον αν δεν φτιάξει το δικό της γήπεδο», σημείωσε.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στις περίφημες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά μια δήλωση που έκανε κάποιος κ. Φίλης ότι η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει αυτοκρατορικό γήπεδο, πράγματι σε αυτοκρατορικό γήπεδο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της και δεν καταλαβαίνω γιατί τον ενοχλεί. Αν θέλει να επιτεθεί σε εμένα, ας το κάνει. Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσος πόλεμος και να γίνεται, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x