Κύπελλο Ελλάδας

«Μπορούμε το Κύπελλο»

Απόλυτα πεπεισμένος,μετά το τέλος της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου,πως η ομάδα του μπορεί την κατάκτηση το τρόπαιο είναι ο Τάσος Λαγός

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι έκδηλη μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις και τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκεί κανείς να ακούσει τις δηλώσεις του Τάσου Λαγού, ο οποίος μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε: «Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο, όπου έχουμε μόνο νίκες μέχρι τώρα», είπε αρχικά ο μέσος των «πρασίνων», για να προσθέσει:

«Νικήσαμε δύο φορές τον Εργοτέλη και τώρα έχουμε άλλο ένα ματς με το Ολυμπιακό Βόλου και μετά θα περιμένουμε να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό».

Από την πλευρά του, ο Διαμαντής Χουχούμης είπε για το ματς: «Πετύχαμε μια άνετη νίκη, αλλά θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί, καθώς ακολουθεί το ματς με το ΟΦΗ και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x