Κύπελλο Ελλάδας

Μπράμπετς: «Να φέρουμε το Κύπελλο στον Πύρκο τον Λευκό»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου και χρησιμοποίησε μια χαρακτηριστική έκφραση για να δείξει το «δέσιμό» του με τη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» και σε συνδυασμό με το υπέρ του 1-0 στο Αγρίνιο, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, οπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου και χρησιμοποίησε μια χαρακτηριστική έκφραση για να δείξει το «δέσιμό» του με τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον τελικό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό, γιατί την Κυριακή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί το Κύπελλο να είναι ο στόχος μας, αλλά ακόμα αργεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, αλλά θα το δούμε την κατάλληλη ώρα».

Για τον κόσμο;

«Επιτέλους, ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν σκοράραμε».

Για τον πρόεδρο που ήταν χαρούμενος:

«Ναι, αλλά δεν τον είδαμε».

Τέλος είπε:

«Θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου και να το φέρουμε στον Πύργο τον Λευκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x