Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Μπορεί να αλλάξει την χρονιά του Παναθηναϊκού αυτή η πρόκριση - Σπουδαία δουλειά από τον Μουντάκη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα κατορθώματα του Ντραγκόφσκι και των άλλων γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι η χθεσινή δίκαιη πρόκριση μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική.

Το εγκώμιο του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Γιώργου Μουντάκη, έπλεξε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την επική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

«Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν πάει στον καρδιολόγο για να κάνουν ένα τσεκ. 35 χρόνια που είμαι στο ρεπορτάζ, τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι ποτέ σε ημιτελικό. Επίσης, δεν θυμάμαι ημιτελικό να κρίνεται στα πέναλτι και ο τερματοφύλακας να αποκρούει τα τρία πέναλτι που αν τα βάλει ο αντίπαλος παίρνει την πρόκριση, όπως χθες ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν και Μπρινιόλι έχουν δώσει προκρίσεις στα πέναλτι, είναι δουλειά και του προπονητή τερματοφυλάκων του Μουντάκη. Βεβαίως παίζει ρόλο και ο τερματοφύλακας, ο Ντραγκόφσκι έχει έφεση στα πέναλτι, τον βοηθάει και το κορμί του. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αναμφίβολα», είπε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» πήρε μια πρόκριση που μπορεί να του αλλάξει την χρονιά όσον αφορά την ψυχολογία, καθώς αν ερχόταν ο αποκλεισμός θα είχε πολύ μουρμούρα, ενώ τώρα είναι μέσα και στους δύο στόχους του.

Ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης ανέφερε πως, μέχρι να βγει, στο αμυντικό κομμάτι ήταν ο Ζέκα και ακολούθως οι Γεντβάι-Αράο, με τρίτο τον Κώτσιρα.

Ενώ σημείωσε ότι ναι μεν η εικόνα των «πράσινων» δεν ήταν καλή χθες, αφού είχαν και σημαντικές απουσίες όπως τους Ρούμπεν-Τσέριν, αλλά ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ματς και είχαν δύο κόντρα διαιτησίες συνολικά, με την πρόκριση να μετράει στο τέλος της ημέρας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x