Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς Κυπέλλου με την Athens Kallithea FC

Την απόφαση να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στο ματς του Κυπέλλου με την Athens Kallithea FC έλαβε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί».

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο την Athens Kallithea FC, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (4/12) ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα με νίκη απέναντι στο σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Γιάννης Πετράκης, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα πρόσωπα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για αυτόν τον λόγο στην αποστολή δεν συμπεριέλαβε τους Χουάνπι, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη και Πέρες προκειμένου να τους αποφορτίσει, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες, Μπακάκης, Σενγκέλια, Μαλής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea FC:

Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Παναιτωλικός: H αποστολή για το ματς με την Athens Kallithea FC!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x