Κύπελλο Ελλάδας

Με Τορεχόν η αποστολή του Παναιτωλικού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ!

Με τον Σίλβα Τορεχόν να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί ο Παναιτωλικός το υπέρ του 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson!

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 της Κρήτης, για το Κύπελλο Ελλάδος Betsson και θέλει να γράψει ιστορία παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασίας της για το ματς με τους Κρητικούς, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά και ο Σίλβα Τορεχόν ο οποίος τελικά θα παραμείνει στον σύλλογο, παρά τη φημολογούμενη συμφωνία του με την Μπάλτικα.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον ΟΦΗ, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x