Κύπελλο Ελλάδας

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Σφραγίδα στο εισιτήριο ή ανατροπή για τα ημιτελικά;

Το ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου, κρίνεται σήμερα (17:00)με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο στη ρεβάνς του 2-1 των Αγρινιωτών από το πρώτο ματς.

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί σήμερα στις 17:00 (Cosmote Sport 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το ματς του Ηρακλείου και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του θεσμού.

Για να γίνει αυτό η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει δει τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, παρά την ήττα στο Αγρίνιο από τη Λαμία για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Mάλιστα ο Έλληνας τεχνικός έχει να υπολογίζει και τον Τορεχόν που εν τέλει θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ μέσα στην αποστολή είναι και οι Οικονόμου-Μλάντεν. Αντίθετα εκτός παραμένει ο τραυματίας Μπαλντασάρα, ο Καπίνο στο πλαίσιο του rotation όπως και οι πρόσφατα νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ, καλείται να ξεπεράσει τις δυο διαδοχικές ήττες (από Παναιτωλικό για το Κύπελλο και ΑΕΚ για πρωτάθλημα) με μια σπουδαία ανατροπή που θα σημαίνει και την πρόκριση του στην τετράδα του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Πέπε Μελ, δεν υπολογίζει στους Ντίκο, Πασαλίδη και Καρώ που βρίσκονται σε διαδικασία αποχώρησης, όπως στους Γιαννούλη, Μαρινάκη, Σημαντηράκη, Αδαμάκη.

Αντίθετα στο Αγρίνιο ταξιδεύει ο Ισέκα που ενσωματώθηκε μόλις δυο ημέρες πριν στην αποστολή και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ισπανό τεχνικό.

Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λάρσον, Αμπάντα, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Βούρος, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Νέιρα, Τοράλ. Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης, Ισέκα, Φελίπε.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης - Μαυρίας, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Οικονόμου, Τορεχόν- Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι - Καρέλης, Ζ. Πέδρο

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν - Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρεσάν- Θοράρισον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Αμπάντα- Μπακού, Φελίπε

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Πάτρας
VAR: Γκορτσίλας, Μωϋσιάδης
Τέταρτος: Μαλουτάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x