Κύπελλο Ελλάδας

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Στάθηκε πολύ τυχερός ο Παναθηναϊκός - Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς 4 ή 5 φορές»

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, με δηλώσεις του σε Μέσο της Ουκρανίας, μίλησε για τον συγκλονιστικό ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις σε Μέσο της Ουκρανίας αναφορικά με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, αλλά και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο σπουδαίος Ρουμάνος τεχνικός και πατέρας του τεχνικού του «δικεφάλου του βορρά», εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό «τυχερό», κάνοντας μάλιστα και ένα σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίστηκε η πρόκριση από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Τέλος, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, δεν δίστασε να παραλληλίσει και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με μια παρόμοια περίπτωση, την περίοδο που προπονούσε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά:

«Τέτοια σενάρια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όχι τόσο συχνά, αλλά συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα και την πρόκριση τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ τυχερός στο ματς και οι οπαδοί του πρέπει να αισθάνονται ότι είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ήταν τόσο χαρούμενοι σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα βάσει των αντιδράσεων τους μετά το ματς».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, υποστήριξε πως: «Υπήρξαν πολλές παρόμοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας με την Ντιναμό Κιέβου, όταν προπονούσα τη Σαχτάρ. Προηγηθήκαμε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και όλοι πίστευαν ότι όλα κρίθηκαν υπέρ μας και ότι σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το τρόπαιο. Στη συνέχεια, όμως, τρεις από τους παίκτες μας έχασαν πέναλτι (σ.σ το ένα πέναλτι το είχε χάσει ο Τάισον, τα άλλα δυο οι Ρακίτσκι και Γκλάντκι) και χάσαμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο το να χάνεις με τέτοιο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x