Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός: Σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο «δικέφαλος του βορρά»

Στις 21:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό, για τη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Το… κερασάκι στην τούρτα θέλει να βάλει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς κόντρα στον Πανσερραϊκό, για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. (Cosmote, bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr).

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι σκόρερ της πρώτης αναμέτρησης ήταν οι Νάσμπεργκ, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς, οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» το ματς. Ο σημερινός αγώνας θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο προπονητές ώστε να δοκιμάσουν πράγματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται λιγότερο.

Στο πρωτάθλημα τώρα, ο «δικέφαλος του βορρά» προέρχεται στο πρωτάθλημα από την πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή. Ένα ματς που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος κάνει μια τρομερή σεζόν με τα ασπρόμαυρα και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών που έχει στα χέρια του ο Ρουμάνος τεχνικός. Την Κυριακή, οι «ασπρόμαυροι» δοκιμάζονται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, επιδιώκοντας να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή τον Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, τον τραυματία Βιεϊρίνια και το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα, τον Ότο.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ρουμάνου τεχνικού: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας .

Από την άλλη, το έργο του Πανσερραϊκού είναι πολύ δύσκολο και ψάχνει κάτι παραπάνω από ένα… θαύμα, το οποίο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συμβεί. Ασφαλώς και το αντιλαμβάνονται αυτό οι φιλοξενούμενοι, με τον στόχο τους να είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και φυσικά να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές με λιγοστές συμμετοχές. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε τις στιγμές της στο πρώτο ματς, ωστόσο είχε απέναντί της τον… φορτσάτο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι Σερραίοι ήρθαν 2-2 με τον Βόλο και βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους. Το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενεί τον Άρη και αναζητά ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο θα του αυξήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και θα δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στο σύνολο του Γκαρσία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 15 ημέρες, ο Διαμαντής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Βόλο, ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέιρα, Οικονόμου, Στάκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς - Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες - Τσιγγάρας, Σβαμπ - Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας - Τζίμας.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας - Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας - Οικονόμου, Σοφιανός - Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι - Άλεξιτς.

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Κούλα, Μηνούδης
VAR: Περράκης, Κόλλιας
Τέταρτος: Πουλικίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x