Κύπελλο Ελλάδας

Προς νέα αναβολή το Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας!

Όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί εκ νέου ο αγώνας Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στην Καρδίτσα έχουν αναστατώσει και την Αναγέννηση, που ανάμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, προσπαθεί να ορθοποδήσει εν όψει της νέας σεζόν.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει νέα αναβολή στον αγώνα της τρίτης φάσης Κυπέλλου με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/9). Το μακρινό ταξίδι στη Μυτιλήνη καθιστά ακόμη πιο περίπλοκη την υπόθεση για την θεσσαλική ομάδα.

Σημειώνεται πως η Αναγέννηση δεν πρόλαβε να δώσει ούτε ένα φιλικό, ούτε να κάνει κάποια σοβαρή προπόνηση μετά την επιστροφή από τον Βώλακα Δράμας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και μεθαύριο Παρασκευή 15/9 θα δώσουν φιλικό παιχνίδι. «Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας η ομάδα μας θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση έχει ορισθεί γενική είσοδος 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες. Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει τις δράσεις για τη στήριξη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x