Κύπελλο Ελλάδας

Θύρα 13: «Αυτοσυγκράτηση»

Να σπρώξει την ομάδα με τη φωνή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ ζητάει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η Θύρα 13, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση σε προκλήσεις.

Ανακοίνωση με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ το Σάββατο (26/4, 20:00) στο ΟΑΚΑ εξέδωσε η Θύρα 13.

Μέσω αυτής ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του «τριφυλλιού» δείχνει την εμπιστοσύνη στην ομάδα, αναφέροντας ότι είναι κοντά στον πρώτο τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια και στο να «ξεβρακώσει το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, καλεί τους οπαδούς των «πράσινων» να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό με τη φωνή τους και να μην απαντήσουν σε προκλήσεις.

Η ανακοίνωση

Το Σάββατο το βράδυ, η ποδοσφαιρική ομάδα που στην αρχή της σαιζόν τόσο χλευάστηκε και τόσο αμφισβητήθηκε από εχθρούς και “φίλους”, θα απέχει 90 λεπτά από το να μας χαρίσει τον πρώτο ποδοσφαιρικό τίτλο μετά από 4 χρόνια και να ξεβρακώσει το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα κότσια των παιχτών μας, εμείς από την πλευρά μας το Σάββατο, θα κάνουμε ότι κάνουμε από την αρχή της σαιζόν:

*Βάφουμε το κομμάτι του γηπέδου που μας αναλογεί στα ΠΡΑΣΙΝΑ.

*Δείχνουμε αυτοσυγκράτηση σε κάθε λογής πρόκληση,

*και με τη ΦΩΝΗ μας και μόνο σπρώχνουμε τους μάγκες με το τριφύλλι στο στήθος στην κατάκτηση της κούπας!

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x