Κύπελλο Ελλάδας

Το πλάνο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε πως θα αγωνιστούν οι Ακρίτες στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου.

Κοντά, όσο και μακριά από ένα όνειρο χρόνων απέχει η SKODA Ξάνθη. Πρώτη φορά που φτάνει σε τελικό Κυπέλλου, πρώτη φορά συνεπώς που διεκδικεί έναν τίτλο.

Αγώνας-ορόσημο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του το Σάββατο (23/5).

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κυριακίδης. Αριστερά στην άμυνα ο Ουάλας, δεξιά ο Μπέρτος και στόπερ οι Γούτας, Καρυπίδης. Μπροστά τους στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Παπαστεριανός, Ομπόντο και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Κλέιτον. Η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Λουσέρο (αριστερά), Σολτάνι (δεξιά) και Καπετάνο (κορυφή).

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Παπάζογλου με πρόβλημα στη μέση και οι Τριάδης, Ζαρόπουλος.

Η τελευταία τους προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (22/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου αναμένεται να έχουν την στήριξη περίπου 5.000 φίλων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x