Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Έπαιξε ξανά όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ»

Στην εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Λαμία, που σχεδόν του έδωσε την πρόκριση, στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε ότι επιτέλους ήταν αποτελεσματικός.

Παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ πέρασε αρκετά εύκολα από τη Λαμία, με τον βασικό του κορμό, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει περάσει βραδιές και περιόδους αστοχίας ο ΠΑΟΚ. Είχε ματς ακόμα και με 16 τελικές χωρίς να σκοράρει, σε αντίθεση με τη Λαμία που του βγήκε. Ανέβασε ψυχολογία, είδε τον Ζίβκοβιτς να είναι όλη την εβδομάδα παραγωγικός, τον Νάρεϊ τα ίδια. Ο Λουτσέσκου έβαλε αρκετούς παίκτες του βασικού κορμού, με σκοπό να τονώσει την ετοιμότητά τους. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον δεξιοπόδαρο Σάστρε στην αριστερή πλευρά. Ο ΠΑΟΚ από νωρίς έκανε ξεκάθαρο στη Λαμία το τι θα ακολουθήσει, για ακόμα μια φορά με όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι καθαρίζει την πρόκριση και κάνει διαδικαστικό το δεύτερο ματς της Τούμπας, ενώ είναι κρίμα με τόσο καλή παρουσία να είναι στο -8 από την κορυφή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x