Κύπελλο Ελλάδας

Τσορμπατζόγλου: «Όλα άλλαξαν για τον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Μπάμπα - Μέχρι τότε δεν υπήρχε Παναθηναϊκός»

Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε ζήσει πάρα πολλά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, όπου υπάρχει μία διαιτητική αδικία, μία ατυχία και χθες αυτό έγινε. Όλα αλλάζουν, ποδοσφαιρικά και πνευματικά, στον τραυματισμό του Μπάμπα. Είναι κυνικό, να φτάσει ένας παίκτης μεταξύ ζωής και θανάτου για να αλλάξει το παιχνίδι. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπάρχει απειλή από τον Παναθηναϊκό και εκείνη η στιγμή τα άλλαξε όλα. Το βασικό είναι πως ο άνθρωπος είναι καλά, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Να έχεις κάνει αλλαγές και να μένεις με παίκτη λιγότερο, κάτι που πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Αποδεικνύεται πως στα ντέρμπι μπορεί να σταθεί και να κυριαρχεί και εκτός έδρας και το έκανε με εμφατικό τρόπο για 130 λεπτά, με πολλές φάσεις και δύο γκολ. Δεν υπήρχε Παναθηναϊκός και άλλαξαν όλα εκείνη τη στιγμή. Ζούμε για πολλοστή φορά να σκοράρει πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εναντίον του και πάμε στα πέναλτι του, όπου υπάρχει ικανότητα του αντίπαλου γκολκίπερ και να ευστοχούν καλά πέναλτι, όπως ο Κεντζιόρα, ο Κουλιεράκη και ο Μεϊτέ και να αστοχούν παίκτες που δεν τους περιμένουμε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Σαμάτα δεν πήγαινε (να εκτελέσει το πέναλτι) και είναι ράκος ψυχολογικά. Η αντιμετώπιση και ευχές για τη ζωή του, είναι κάτι που συναντάμε και είναι εμετικό. Η ομάδα και οι συμπαίκτες του απευθύνουν έκκληση να σταματήσουν αυτού του είδους φαινόμενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x