Stoiximan Super League

H προφητεία του Σάββα Θεοδωρίδη για τον Τούντορ! (video)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε... απολύσει τον Ιγκόρ Τούντορ πολλές ώρες πριν τον ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά το τέλος της επεισοδιακής συνάντησης στη Σούπερ Λίγκα, ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μια δήλωση που εκείνη τη στιγμή προκάλεσε αίσθηση.

«Ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερή ομάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και όπως έμαθα σήμερα τον διώξανε. Και είπε μόνο για τον Φορτούνη. Έπρεπε να πει και για τους 11 παίκτες μας».

Η ατάκα κλειδί είναι «τον διώξανε». Και αυτό γιατί εκείνη τη στιγμή κανένας δεν ήξερε κάτι τέτοιο.

Μέχρι να έρθει το μεσημέρι της Τετάρτης όταν με ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ τονίζοντας μάλιστα ότι βασικός λόγος ήταν τα υποτιμητικά σχόλια του για το ρόστερ της ομάδας, όπως ακριβώς είχε… αποκαλύψει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο Σάββας είχε πληροφόρηση εκ των έσω ή αν απλά είπε κάτι που βγήκε αληθινό λίγες ώρες μετά.

Η ατάκα του Σάββα Θεοδωρίδη στο 3.38 του βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x