Ιταλία

H συγγνώμη του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους

Να απολογηθεί θέλησε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν για την ήττα της Γιουβέντους με 3-2 από τη Λάτσιο, στο Supercoppa.

Τη συγγνώμη του προς τους φιλάθλους της Γιουβέντους θέλησε να εκφράσει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει στο Supercoppa εναντίον της Λάτσιο, η οποία τελικά στέφθηκε νικήτρια, επικρατώντας με 3-2.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αργεντινός στράικερ ανήρτησε ένα μήνυμα που απευθύνεται άμεσα στο πρόσωπο των φίλων της ομάδας.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την έκβαση της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης. Σίγουρα αξίζατε κάτι το παραπάνω. Μπορούμε να δώσουμε περισσότερα. Από δω και στο εξής θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια».

Συνέχισε ως εξής: «Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, συνεπώς, η υποστήριξη σας, μας είναι απολύτως απαραίτητη. Η αγάπη σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, εφόσον με αυτή νιώθουμε πολύ πιο δυνατοί».

Έκλεισε, λέγοντας: «Ευελπιστώ πως φέτος θα πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρεθήκατε στο πλευρό μας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προτείνω, ωστόσο, να ξεχάσουμε αυτό το κακό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε. Μαζί θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Μια ζεστή αγκαλιά για όλους»!

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x