Ελλάδα

Ο Jimmy Jump θυμήθηκε την εισβολή του στον τελικό του Euro 2004: «Καθαρή αδρεναλίνη!»

Ο Jimmy Jump θυμήθηκε την ιστορική εισβολή του στον τελικό του Euro 2004, τότε που... βοήθησε την Ελλάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, «χαλώντας» παράλληλα και την ψυχολογία του Λουίς Φίγκο!

Μια ημέρα σαν τη σημερινή πριν από ακριβώς 19 χρόνια, η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε το «θαύμα» απέναντι στην οικοδέσποινα, Πορτογαλία, και με το «χρυσό» γκολ του Άγγελου Χαριστέα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης!

Ο διασημότερος εισβολέας των γηπέδων, ο Χάουμε Μαρκέ Κοτ, γνωστός σε όλο τον κόσμο ως Jimmy Jump, είχε βάλει εκείνη την ιστορική ημέρα το... χεράκι του, καθώς η εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ» στα τελευταία λεπτά του τελικού, αλλά και η «επίθεσή» του στον Λουίς Φίγκο, βοήθησε την ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Με ποστάρισμά του στο facebook, ο 47χρονος πλέον Ισπανός, θυμήθηκε τον τελικό του Euro 2004 και το περίφημο... ντου στον αγωνιστικό χώρο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ματς, τις οποίες και συνόδευσε με τη λεζάντα: «Κάθε 4 Ιουλίου θα θυμάμαι αυτή την εισβολή! Τότε που το άλμα ήταν σαν ναρκωτικό, καθαρή αδρεναλίνη! Τελικός EURO 2004 Πορτογαλία 0-Ελλάδα 1».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x