Αγγλία

Kόντε: «Έχει ξεφύγει η αγορά!»

Σε δηλώσεις του ο Αντόνιο Κόντε «ξέσπασε» με την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο μεταγραφικό παζάρι, με αφορμή τις υψηλές απαιτήσεις της Νάπολι για τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Το σίριαλ της απόκτησης του Καλιντού Κουλιμπαλί συνεχίζεται για την Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται κάποια άκρη για τους «μπλε στο όλο θέμα. Η Νάπολι ζητά για τον παίκτη της 60 εκ. λίρες, κάτι που έχει «εξοργίσει» τον Αντόνιο Κόντε, θεωρώντας πως το εν λόγω ποσό δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας του Σενεγαλέζου. Αυτό το φαινόμενο βέβαια εμφανίζεται συχνά πλέον στις μεταγραφικές περιόδους.

«Στη μεταγραφική αγορά έχουν ξεφύγει πραγματικά οι τιμές. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αγοράσεις, καθώς ακόμα και για έναν παίκτη του μεσαίου επιπέδου, μπορεί να σου ζητήσουν 55 εκ. λίρες. Δεν είμαι συμβιβασμένος με το να πληρώνω παραπάνω από ένα όριο», τόνισε ο Ιταλός.

« Αν ένας παίκτης τα αξίζει, τότε να δώσουμε αρκετά χρήματα για εκείνον. Αλλά για έναν μέτριο παίκτη, θα έπρεπε να δίνεις ένα φυσιολογικό ποσό, και όχι 20 με 30 εκατομμύρια παραπάνω. Τα λεφτά που δίνει η ομάδα φυσικά δεν είναι δικά μου αλλά και πάλι δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Για αυτό περιμένουμε και την κατάλληλη στιγμή. Χρειάζεται να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουμε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x