Αγγλία

Mάνατζερ Τουρέ: «Εδώ στον Γκουαρντιόλα δεν άρεσε ο Ιμπραΐμοβιτς»

Αιχμές για τον Πεπ Γκουαρντιόλα από τον μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, που τόνισε πως ο Ιβοριανός κάνει υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Σίτι.

«Μπιχτές» για τον Πεπ Γκουαρντιόλα από τον μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ. Μιλώντας στην «Daily Mail», ο Ντιμίτρι Σελούκ, τόνισε πως ο Ιβοριανός μέσος περιμένει τον ερχόμενο Ιανουάριο για να εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του κι από εκεί και πέρα να αποφασίσει για το μέλλον του. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Γιάγια τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με άλλες ομάδες. Θα έχει πολλές προτάσεις από συλλόγους. Σίγουρα τον θέλουν από Κίνα και Αμερική όμως θα έχει και προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και την Ευρώπης. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω πως το τελευταίο διάστημα έχασε σχεδόν επτά κιλά. Ίσως αυτό δεν είναι αρκετό για τον Γκουαρντιόλα, που θεωρούσε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι αρκετά καλός (σ.σ όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα). Τον Ιανουάριο θα δούμε, λοιπόν. Τρεις μήνες υπομονής, κανένα πρόβλημα. Ο Γιάγια είναι επαγγελματίας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x