Stoiximan Super League

Marca: «Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Εσκριμπά»

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κοιτά προς Ισπανία για τεχνικό επιβεβαιώνονται και από τη Marca, η οποία υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα έκανε κρούση για τον Φραν Εσκριμπά.

Και να που πάλι μετά από περίπου δύο χρόνια ο Φραν Εσκριμπά απασχολεί και πάλι τον Ολυμπιακό. Η Marca, σε σχετικό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι οι ερυθρολεύκοι έκαναν κρούση για τον Ισπανό τεχνικό, επιβεβαιώνοντας έτσι και τα ρεπορτάζ του ελληνικού αθλητικού Τύπου που έφερναν τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην Ισπανία για προπονητή.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Marca η ελληνική ομάδα ρώτησε για να μάθει εάν ο Εσκριμπά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ και γενικότερα για να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την περίπτωσή του.

Ο Εσκριμπά έχει συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ το οποίο όμως λήγει στις 30 Ιουνίου και μετά από την ημερομηνία αυτή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα θέλει.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής Marca υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Θυμίζουμε ότι ο Εσκριμπά είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο των Πειραιωτών πριν από περίπου δύο χρόνια, με τον Μάρκο Σίλβα –τελικά- να νικά και να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x