Ελλάδα

«Mιλάει» o Σάντος στον Ανδρεάδη για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Ο Φερνάντο Σάντος καλείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε πως ο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε πιέσεις πριν το Ολυμπιακός-Ατρόμητος να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε πως ο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε πιέσεις πριν από το ματς Ολυμπιακός - Ατρόμητος να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα

Ο Φερνάντο Σάντος και ο συνεργάτης του όταν ήταν στην Εθνική μας ομάδα Ρικάρντο Σάντος καλούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε στον Γιώργο Ανδρεάδη ότι ο Σα Πίντο του εκμυστηρεύτηκε πως πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος δέχτηκε πιέσεις να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα (Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία).

Ο Φύσσας κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή ότι για το θέμα ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει και στους συμπατριώτες του Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος.

Για το λόγο αυτό ο Ανδρεάδης έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να καταθέσουν στις αρμόδιες πορτογαλικές δικαστικές αρχές οι δύο συνεργάτες.

Ο Σα Πίντο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και απολογήθηκε στον Ανδρεάδη (δεν του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος), έχει διαψεύσει τον Φύσσα.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης αναμένεται να ολοκληρώσει την έρευνα του τον προσεχή Σεπτέμβριο και στην συνέχεια ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα εφετών, ο οποίος θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο για το ποια από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x