Αγγλία

Mινιολέ: «Θέλω να παίζω σε κάθε αγώνα»

Την επιθυμία του να δίνει σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ το παρών εξέφρασε ο Σιμόν Μινιολέ, γνωρίζοντας ωστόσο πως θα χρειαστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Την επιθυμία του να δίνει σε κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ το παρών εξέφρασε ο Σιμόν Μινιολέ, γνωρίζοντας ωστόσο πως θα χρειαστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τη σκληρή δουλειά αφού ο ανταγωνισμός με τον Λόρις Κάριους στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι μεγάλος.

Eν αναμονή του αγώνα της Λίβερπουλ στην έδρα της Πλίμουθ για τον επαναληπτικό της φάσης των «64» στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Βέλγος γκολκίπερ μίλησε για την πρόσφατη «επάνοδο» του κάτω από την εστία των «κόκκινων» αλλά και την επιθυμία του να παίζει όσο συχνότερα γίνεται, αν και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο λόγω της συνύπαρξης του με τον Λόρις Κάριους.

«Aν και ήμουν εκτός βασικής εντεκάδας για αρκετό καιρό, νιώθω πως τώρα έχω μπει σε μια καλή περίοδο και προσπαθώ απλά να κάνω τη δουλειά μου. Να παραμένω ψύχραιμος και να προσπαθώ να κάνω τα ίδια πράγματα και τις επόμενες φορές, αλλά ναι, θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι.

Σε ένα κλαμπ όπως η Λίβερπουλ πάντα πρόκειται να υπάρχει ανταγωνισμός (για το βασικό σχήμα) και υπάρχει μόνο ένας τερματοφύλακας που μπορεί να παίξει, όμως αισθάνομαι πραγματικά πως μέχρι στιγμής κάνω μια καλή σεζόν», σημείωσε ο Σιμόν Μινιολέ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x