Σε πλήρη αντίθεση με όσα διαρρέονται από τη Σούπερ Λίγκα -περί συζητήσεων με την COSMOTE TV για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με κεντρική διαχείριση- έρχεται η επίσημη θέση της NOVA.

Σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα, στελέχη του συνδρομητικού καναλιού της Κάντζας χαρακτήριζαν «όνειρα θερινής νυκτός» τα συγκεκριμένα σχέδια.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η NOVA έχει συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων 6 έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση και ακόμη δύο (2) βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.

Με αφορμή, δε, τη σημερινή φημολογία, από τη NOVA αναφέρουν ότι προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες, όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ