Ισπανία

Nάβας σε κρίση, Ρεάλ σε αναζήτηση

Ο Κέιλορ Νάβας δεν είναι η ιδεατή επιλογή για τη Ρεάλ Μαρδίτης και είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι η «βασίλισσα» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός πρώτης κλάσης τερματοφύλακα.

Με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του 2014, ο Κέιλορ Νάβας εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και ως εκ τούτου πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα δεν προοριζόταν για πρώτος τερματοφύλακας όμως ελεώ της «άκομψης» απομάκρυνσης του Ίκερ Κασίγιας και της ατυχίας στην υπόθεση Ντε Χέα, πήρε γάντια βασικού στη Μαδρίτη.

Την πρώτη του χρονιά εκεί η εικόνα του ήταν συνέχεια αυτής του Mundial και έτσι συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους φίλους της ομάδας. Η θέση νούμερο ένα όμως σε ομάδα όπως η Ρεάλ πρέπει να στελεχώνεται από κορυφαίο τερματοφύλακα. Όσο τίμια προσπάθεια και να έχει κάνει ο Κοσταρικανός όμως, δεν πείθει τους ανθρώπους της ομάδας πως μπορούν να βασιστούν και την επόμενη χρονιά πάνω του.

Και ενώ το καλοκαίρι αρχίζει να πλησιάζει δεν προκύπτει κάτι καινούργιο στην εν λόγω υπόθεση. Ο νούμερο ένα στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι-για άλλη μία μεταγραφική περίοδο-ο Νταβίντ Ντε Χέα. Το 2015 ήταν υπόθεση λεπτών το να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ρεάλ, όμως για...γραφειοκρατικούς λόγους το θέμα «κόλλησε» την τελευταία στιγμή. Πλέον το ζήτημα είναι αν ο Ζοσέ Μουρίνιο διατίθεται να παραχωρήσει τον βασικό τερματοφύλακά του και να μπει σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου.

Ακόμη δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν η νούμερο ένα επιλογή του Ντε Χέα δεν προχωρήσει, τότε οι «μερένχες» θα στραφούν προς τον Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας είναι αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στους κορυφαίους της θέσης και είναι ζήτημα των διοικήσεων Τσέλσι και Ρεάλ αν θα σπάσουν το συμβόλαιο του, που λήγει το 2019.

Επιμέλεια: Nίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x