Stoiximan Super League

O Βασιλειάδης για Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, διαιτησία και Σαββίδη

Στην Sportexpo βρέθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού και μίλησε για τις αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα, τις εκλογές της ΕΠΟ, την διαιτησία αλλά και τις σχέσεις του με τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Δηλώσεις στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Sportexpo στην Θεσσαλονίκη έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε ικανοποιημένος από τις αλλαγές που θα γίνουν από το νέο πρωτάθλημα, τονίζοντας μάλιστα πως πρέπει να αλλάξουν κι άλλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, είπε πως οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν κανονικά, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του με τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων» ομάδων και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Όποιος επενδύει στο ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό. Όσον αφορά την εξυγίανση, ο Ιβάν Σαββίδης κινείται στη σωστή κατεύθυνση κι όλα θα κριθούν στο τέλος».

Σχετικά με τις αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος από του χρόνου, είπε: «Βρίσκω πολύ καλή την απόφαση, άλλωστε από την αρχή της εκλογής μου ήμουν υπέρ μία τέτοιας αλλαγής. Ήθελα να είναι πιο επιθετική η αλλαγή αυτή, ακόμη και να πάμε σε λύση με 12 ομάδες.»

Τέλος σε ερώτηση για την σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους άλλους παράγοντες των μεγάλων ομάδων, ο Υφυπουργός αθλητισμού τόνισε: «με όλους έχω καλή συνεργασία, με άλλους περισσότερο καλή και με άλλους με λιγότερο καλή…».

Για την διαιτησία είπε: «Η διαιτησία θα εξακολουθεί να ανήκει στη διαιτησία, αλλά όλα από εδώ και πέρα θα γίνονται με διαφάνεια».

Κλείνοντας μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Σίγουρα πρέπει κάτι να αλλάξει στο ποδόσφαιρο. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν κανονικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x